ALT DE LA IMAGEN

Top színezés

10-szer több színes rajzok

A legnagyobb festett képek az interneten

A legjobb Színezés oldalak az interneten, amely a leginkább festett képeket, hogy megteremtse a Top Coloring Pages a háló. Ez a rangsor a legjobb képek az interneten, a kép, hogy már festett vagy több alkalommal. Honlapunk hálózat jelen van az egész világon, és több ezer látogatót és a résztvevők minden nap, hogy mi létre a legjobb valós adatokkal. Itt a legnépszerűbb tartalmak és az, hogy több ember is festette a számítógépek vagy nyomtatott otthon, mert a tartalom ingyenes, és alkalmas az összes Windows operációs rendszer számítógépeken, amelyek valójában a leggyakoribbak. Részt ebben a rangsorban a játékok és a szavazat, mind a minősítés és megosztása a játékokat a társadalmi hálózatok.

A legjobb Színezés Oldalak

A legnagyobb festett színező oldal az interneten:

Hozzászóló!
Szavazz!
Megosztás!
Delicious
Frankie Stein

(Monster High)

14992 szor festett !
7

Frankie Stein on-line színezés, ő az egyik főszereplője az animációs sorozat Monster High. Frankie a lánya Frankenstein, és ő az egyik legdivatosabb szörnyek, amit valaha is láttam. Frankie nagyon modern és mindig öltözött a legújabb divat, egyedi stílusban. Frankie elég képességgel, és néha varratok pontok ugrani, ha ő nem elég óvatos.

Wreck-It Ralph

(Wreck-It Ralph)

12330 szor festett !
6

Ralph a gonosz egy játékot hívott Fix-It Felix Jr. Ralph Felix tönkre épületeket meg kell határoznia. De Ralph belefáradt, hogy mindig a rossz fiú, és úgy dönt, hogy vizsgálja meg más játékokat tanulni arról, hogy más dolgok az életben, és hogy nem jó dolog a többi. Túra kezdődik más játékok és forgatókönyvek, hogy lesz sok kaland.

Vanellope

(Wreck-It Ralph)

16191 szor festett !
7

Vanellope von Schweetz, a karakter a megjelenése egy lány kilenc évre, az egyik a csillagok a film a Walt Disney rajzfilm Wreck-It Ralph. Vanellope egy gokart versenyző, aki ellopja a kitüntetést, hogy Ralph, hogy részt vegyenek a versenyen, és a két végén az épület egy autót közösen részt.

Cleo de Nile

(Monster High)

12893 szor festett !
6

Cleo de Nile a lánya a múmia. Már több mint 5000 éve. Cleo de Nile a 3 évvel idősebb nővére nevű Nefera de Nile élő apjával. Ez egy nagyon népszerű lány az iskolában, a csapat vezetője ijesztő (mazsorettek) és Deuce Gorgon barátnője, az egyik csapat játékosai. Szeret kell kezelni, mint egy hercegnő, mindenki.

Fix It Felix

(Wreck-It Ralph)

12536 szor festett !
7

Fix It Felix a jó a játék, amelyben a történet bontakozik ki Walt Disney Wreck-It Ralph, ahol sikerül rekonstruálni minden tönkre Ralph rossz játék. Felix egy építő és javítóműhely aki felelős kijavítani mindent talál.

Draculaura

(Monster High)

16747 szor festett !
6

Színezés Draculaura on-line, vámpír lány rajzfilmsorozat Monster High. Eredetileg Monster High baba vonal fél lány, félig szörny, de ruhák és kiegészítők a legújabb divat. Draculaura megvan a saját stílusa és szeret rózsaszín. A legjobb barátok, Clawdeen Wolf és Frankie Stein, menj vele mindenhol. Színes interneten Draculaura és a barátok!

Venus McFlytrap

(Monster High)

16637 szor festett !
7

Venus McFlytrap az egyik karakter a saga Monster High szörnyeteg serdülők. Vénusz a lánya a Növény Szörny, így csak eszik friss víz és napfény. Ez egy környezetvédelmi szószólója. Úgy egy kisállat nevű Yum Yum, egy húsevő növény. Visel fekete szoknyát és csizmát fukszia zöld csipke és rózsaszín berendezés, amely a színét a haj.

Ghoulia Yelps

(Monster High)

12163 szor festett !
6

Ghoulia Yelps egyik karakter Monster High babák sorozatok, rajzfilmek, TV sorozatok, könyvek, stb. Ghoulia Yelps egy zombi, mint apáik és a testvérek, és a legokosabb lány Monster High, bár Zombie csak beszéli a nyelvet, a nyelv, amely sóhajtozik és nyög, nem beszélnek angolul. Meg kék haja és sápadt szürke bőr. Ghoulia a társaság szinte mindenki.

Clawdeen Wolf

(Monster High)

16784 szor festett !
6

Clawdeen Wolf az egyik karakter a sorozatban Monster High babák. Clawdeen Wolf egy vérfarkas, a lánya a vérfarkas, Clawd két testvér és howleen. Ő egy szerető a divat és a trendek. A kabalája egy macska nevű Clawdeen Félhold. Clawdeen a legjobb barátja Draculaura és Frankie is barátja Lagoona Blue és Ghoulia Yelps.

Deuce Gorgon

(Monster High)

10662 szor festett !
6

Deuce Gorgon egyik főszereplője Monster High. Deuce egyik leszármazottja Medúza, és 16 éves, a kisállat egy két farkú patkány nevű Perseus és kapcsolja az embereket, hogy kő szeme ideiglenesen, így a szemüveget hordani, úgy, hogy nem történik véletlenül. A tetején a fej egy csomó kígyók alkotó gerincen.